0-3 winst in tienen!

Alle verplaatsingen zijn lastig en die naar Tienen zou dat dus ook zijn, al lijkt de score te suggereren dat niets minder waar is. De eindscore was dan ook niet overdreven, al maakten onze jongens het zichzelf wel moeilijk door de kansen te laten liggen en zo de thuisploeg toch nog hoop te gunnen op puntengewin. IJdele hoop, zo bleek gelukkig.

KBVV speelde een prima eerste helft en klom met een verzilverde penalty van kapitein Carlo Palmans verdiend op voorsprong. De vinnige Poell viseerde even later de paal. Het dient gezegd: het Bocholter overwicht was bijwijlen groot.

De tweede helft dan. Tienen kwam nu wel opzetten - of probeerde dat althans - en schreeuwde op zijn beurt om een penalty, maar ref Deckers gaf geen krimp. Onze jongens bleven rustig hun spel spelen, creëerden vlot doelkansen en gaven helemaal niets meer weg. Het was wachten op het nekschot, en dat werd toegediend door Andy Peeters en wat later Dino Peljto.

Een volwassen prestatie, zeggen we dan. Dit Bocholt VV maakt ons met de week meer benieuwd naar wat het seizoen nog gaat brengen...