billijk gelijkspel

Hoewel veeleer spannend dan hoogstaand, was de wedstrijd Bocholt VV - Spouwen-Mopertingen gisteren een aangenaam kijkstuk tussen twee ploegen die mekaar waard waren. Toen de bezoekers in de eerste helft een paar keer dreigend in de buurt van Stijn Wertelaers kwamen, was het KBVV dat via Niek Van den Putte op voorsprong wist te klimmen (1-0). 

Na de koffie probeerden de bezoekers de bakens de verzetten zonder echt tot grote kansen te komen. De ruimte om te counteren werd zo een paar keer erg groot voor onze jongens, maar helaas, ze slaagden er niet in deze te benutten. Toen de scheidsrechter dan ook nog eens weigerde een overduidelijke rode kaart te trekken (handspel van de laatste verdediger), voelden we de bui al hangen. Enkele minuten voor tijd kregen we in een rommelige fase de gelijkmaker te slikken (1-1).

Ach ja, het was ook wel verdiend voor de bezoekers. Bocholt VV en Spouwen-Mopertingen hielden mekaar in evenwicht en zien zo THES Sport weer naar de leiding springen. Hoe dan ook kunnen we met een goed gevoel de winterstop in.

Fijne feesten!