cijfers zeggen niet alles

4-0 stond op het scorebord in Rijkevorsel, gisteravond om kwart na negen. Een flink pak rammel, zou je denken, en afgaande op de eindstand is dat natuurlijk ook zo. En toch... was het zo slecht niet wat onze jongens lieten zien. Gaten in de verdediging - vreemd genoeg het compartiment met de meeste ervaring - en individuele fouten maakten het de thuisploeg echter wel erg gemakkelijk.

Coach Licata was verplicht om te puzzelen, met maar liefst vijf onbeschikbare aanvallers schoot er niet veel over. De 17-jarige Stefan Mertens kreeg zo zijn kans in de spits. De wedstrijd zelf was vrij makkelijk samen te vatten: Zwarte Leeuw scoorde vier keer en tussendoor lagen onze jongens niet onder, integendeel, in grote delen van de tweede helft hadden ze het betere van het spel. Ben Didden miste echter jammerlijk de kans op 1-1 en via o.a. Vanhaen waren er ook later nog mogelijkheden op een doelpunt.

Helaas, wie niet scoort, kan niet winnen, en wie slecht verdedigt de nul niet houden. 4-0, het is een stevige pil, laten we maar proberen er lessen uit te trekken. Volgende week spelen we tegen Tempo Overijse!