EEn punt is beter dan geen

We waren een beetje verwend de laatste weken, en bekervoetbal is altijd net een tikkeltje anders. Net als tegen Seraing en Oudenaarde zagen we in de openingsfase van onze eerste competitiewedstrijd vandaag een aftastend KBVV, doch rond het halfuur barstte de strijd los. Devon Maes leek het helemaal goed te doen, doch zijn knal stierf op de onderkant van de lat. Wat later was er opnieuw een prima kans voor onze jongens, maar helaas, aan de rust stond het nog steeds 0-0.

We hadden flinke hoop voor de tweede helft, en er zou nog één mooie doelkans komen, maar daar bleef het ook bij: zowel Cappellen als KBVV leken zich mettertijd neer te leggen bij een brilscore, een gelijkspel tussen twee teams die in de top van het klassement worden verwacht. Laat dat meteen het verschil zijn met de bekerwedstrijden, waar er een winnaar móest zijn. Vandaag moest het niet. 

Niet zo slecht, zegt men dan, en wie zijn wij om ons daar niet bij neer te leggen? Volgende week trekken we naar Tienen, de bal rolt weer beste mensen!