en we stomen door!

Van een tussenspurt gesproken: onze jongens wisten - na de bekerzege eind augustus - ook in competitie de drie punten mee te graaien in Wijgmaal en doen gouden zaken in het klassement. Het treintje is weer helemaal aangehaakt en de mislukte start vergeten, de blik is meer dan ooit gericht naar boven!

Het is wat kort door de bocht, maar onze jongens waren vandaag eigenlijk gewoon beter dan de thuisploeg - soms mogen we al eens stout zijn, zeker als het niet gelogen is. Olympia mocht de score nog wel openen, en het siert onze jongens dat ze de moed niet lieten zakken. Vlak voor rusten zorgde Ben Didden - efficiënte Ben - voor 1-1.

Na de rust kantelde de partij in ons voordeel. Henry Odutayo speelde Ben Didden vrij, en het stond 1-2. Toen wat later een thuisspeler rood kreeg en meteen daarop een volgende, wisten we ons zegezeker. Onze jongens waren eigenlijk al baas en trokken het laken definitief naar zich toe met een derde doelpunt, was getekend: Henry Odutayo.

Als we toch maar met z'n allen aan hetzelfde zeel trekken, denken we dan, misschien zit er nog veel meer muziek in deze groep dan we tot nog toe hebben gezien. Doe zo verder allemaal, spelers en technische staf, een dikke duim omhoog!

Volgende week staat er een derby op het programma...