Gewijzigde verkeerssituatie

U hebt het misschien al gemerkt: deze week zijn werken gestart in de Brogelerweg, vlak voor de verbinding met de Eikenlaan, zodat het de komende weken (en maanden, aangezien de hele straat - in verschillende fases - aan de beurt komt) niet simpel zal zijn om de Damburg te bereiken. Komende van Bocholt Centrum vermijdt u best de volledige Brogelerweg, rijdt u ofwel richting Bree en zo richting Reppel om via de Galgenbergstraat de Brogelerweg alsnog te bereiken; ofwel richting Kaulille om er zo via Goolderheide te geraken. Eens u dan via de Brogelerweg de sporthal in het vizier krijgt (u bent dan al 'plaatselijk verkeer'), kan u over een noodweggetje de parking oprijden en zo de Eikenlaan nemen richting Damburgstadion.

Aan de supporters van Thes Sport - die naar verluidt aan de talrijke kant zijn - best nog dit advies: vertrek op tijd en vermijd zenuwslopende opstoppingen.

TOEVOEGING: vanuit de Reppelerweg is het éénrichtingsverkeer in de Eikenlaan tijdelijk opgeheven, zodat u ook langs die kant nu het stadion kan bereiken.