gouden punten in hoogstraten!

Nu we op zondagavond alle uitslagen van deze speeldag in Tweede Amateurklasse B kennen, beseffen we hoe belangrijk de overwinning van onze jongens gisteravond in Hoogstraten was. Alle teams van de top zes wonnen immers hun wedstrijd en met drie punten op zak behouden we netjes de aansluiting, alles blijft mogelijk, we zitten nog op schema.

Over de wedstrijd van gisteren kunnen we eigenlijk kort zijn. KBVV nam vanaf het eerste fluitsignaal de wedstrijd in handen en legde een bijwijlen verpletterend overwicht aan de dag. De 0-1 van Dino Peljto - propere kopbal - halfweg de eerste helft was niet meer dan een illustratie van dit overwicht en onze jongens haalden moeiteloos de rust met een voorsprong.

Na de rust kregen we opnieuw eenrichtingsverkeer. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar vanzelfsprekend is het zeker niet: dit Bocholter elftal staat als een huis. Nauwelijks kansen weggeven en er naar hartelust creëren, jammer toch dat de efficiëntie vaak nog wat ontbreekt. Zo werd het ook gisteren in Hoogstraten nog even nodeloos spannend, tot Devon Maes in het slotkwartier alle twijfels wegnam: 0-2, de boeken mochten dicht.

Volgend weekend (zaterdagavond, 20u) staat weer iets moois op het programma: de derby tegen RC Hades. We kijken er nu al naar uit!