KBVV - Hoogstraten 4-0 !

Inderdaad, na de 4-0 tegen Overijse van veertien dagen geleden flikten onze jongens het vandaag opnieuw, met identieke cijfers en eigenlijk ook wel met soortgelijk overwicht: 4-0 maar liefst...

De eerste helft verliep aanvankelijk nochtans gelijkopgaand. De bezoekers kregen enkele mogelijkheden, maar onze jongens ook. We zagen bovendien een fase die wel heel erg geurde naar strafschop, doch de scheidsrechter liet het zo. Geen nood, we zijn vergevingsgezinde mensen, zeker als alles nog goed komt: KBVV drukte door en maakte de klus nog voor de rust af. 1-0 Kevin Dieme, 2-0 Devon Maes en 3-0 Bram Poell (misschien wel de mooiste van vandaag). Hoogstraten wist niet wat het overkwam en lag in de touwen.

Na rusten bleven onze jongens de wet dicteren. Een heerlijk mooi uitgespeelde aanval werd door Ken Marchal tegen de netten geprikt en het stond 4-0. De Bocholter aanvalsgolven bleven in geleidelijke tred komen, maar gescoord werd er nu niet meer. De eindstand zei vandaag alles.

Toch nog een bemerking: Tweede Amateurklasse, en 7 van de 15 namen op het wedstrijdblad van eigen makelij. Eigen jeugd, eigen kweek: daar zijn we week na week apetrots op.

En ja, misschien nog eentje: 10 op 12 in eigen huis onder Johan Laurijssen (foto), voorwaar fraaie cijfers...

We doen verder, we doen altijd verder... Dit seizoen is nog niet afgelopen!