Londerzeel - KBVV 1-3

En zo hebben onze jongens het toch maar weer geflikt... Op verplaatsing doen ze het o zo goed, met amper vier verliespunten en niet één nederlaag zijn we dé ploeg buitenshuis.

Het is niet dat Londerzeel een mindere ploeg was, nee, Bocholt VV legde een pak mentaliteit en karakter aan de dag, en het vroege openingsdoelpunt van Andy Peeters (vrije trap, 0-1) maakte de zaken uiteraard een stuk gemakkelijker. Bram Poell zorgde vervolgens voor 0-2, en al wist Londerzeel nog voor de pauze de 1-2 te scoren, toch was het verschil met de zielloze partij van vorige week toen al groot.

Na de rust werd het spanningsniveau nog wat opgekrikt. Tim Jeunen deed iets heel moois vanop afstand en het stond 1-3. Toen de thuisploeg wat later een penalty kreeg, een uitgelezen kans dus, stond onze doelman Danny Wintjens paraat en ranselde hij de elfmeter ijskoud uit zijn doel. 

Londerzeel wilde nog wel, maar beet zich de tanden stuk op een KBVV dat zich eens te meer erg sterk toonde op verplaatsing. Mogen we volgende week tegen Zwarte Leeuw hopen op een verlengstuk in eigen huis?

Hoe dan ook, proficiat aan team en staf. We blijven bij de les!

(foto archief)