NIeuwe Trainer: Philip Haagdoren

Na het vertrek van Johan Houben hebben we het genoegen u onze nieuwe trainer te mogen voorstellen. Een nieuwe T1, dat betekent hoe dan ook het begin van iets nieuws, en dat nieuws draagt de naam Philip Haagdoren.

Als speler lukte hij alvast een dijk van een carrière: landskamioen met Anderlecht (2 x) en Lierse, (eveneens dubbele) bekerwinst met paars-wit. met ook passages bij Germinal Beerschot en (even) SK Beveren op de teller, speelde Philip Haagdoren een decenium lang op het hoogste nieveau.

Toch wordt zijn naam in één adem vernoemd met voetbalclub Lommel United. Hij werd er groot als voetballer, promoveerde met de groen-witten naar eerste klasse, keerde er terug om zijn door een faillesement gevelde club in derde weer te helpen opstaan en werd er later nog T1, T2 en sportief directeur.

Nu neemt Philip Haagdoren (45) de handschoen op om de uitdaging aan te gaan van T1 bij Bocholt VV. Wij voelen ons vereerd om zijn engagement en wensen hem veel plezier, geluk en uiteraard veel succes toe. Welkom in de Bocholter voetbalvereniging !