opnieuw verloren

We verloren opnieuw, vanmiddag in Vosselaar en staan met 3 op 12 niet bepaald te glimmen van geluk, dat mag duidelijk zijn. Een gemiste start, en dat terwijl de augustusmaand zo voorspoedig was verlopen: daar moeten we toch even van bekomen...

De eerste helft was illustratief voor de hele seizoensaanhef. Onze jongens domineerden en creëerden kansen, maar slaagden er niet in te scoren. Een enkele keer kwam de thuisploeg in de buurt van Stijn Wertelaers, en jawel, het volstond om op 1-0 te klimmen.

Na de rust dan... Was er niets meer. Het voetbal bleef uit en maakte plaats voor gelatenheid. Vosselaar scoorde 2-0, en ja, dat was het dan.

Wie legt ons uit hoe een team dat in de beker twee clubs uit een hogere reeks over de knie legde, nu voortkwakkelt in competitie? Een team dat de competitie aanvatte met 45 minuten wervelend voetbal op Spouwen-Mopertingen, en nu onderaan de rangschikking bengelt?

Een gemiste start, we zijn het niet gewoon, het is even slikken. Volgende week komt Hoogstraten op bezoek aan de Damburg en hoe dan ook gaan we ook dan weer gewoon voor drie punten, omdat dit team echt wel kwaliteiten heeft en we al even overtuigd zijn van de technische staf.

Maar toch, nu even bezinnen...