Overijse - kbvv 2-3

Drie gouden punten, dankzij doelpunten van Andy Peeters, Niek Van den Putte en Dino Peljto!

Het leek er in de eerste helft lang op dat onze jongens in hetzelfde euvel zouden vervallen als de voorbije weken: goed voetbal, volop kansen maar te weinig rendement. Tot Andy Peeters dan toch de ban brak en een mooie actie besloot met de 0-1, tevens de oververdiende ruststand.

Na rusten ging KBVV op zijn elan door, en doelpunten van Niek Van den Putte (0-2) en Dino Peljto (0-3) leken het vonnis voor de thuisploeg te voltrekken. Overijsecoach De Cock speelde dan alles of niets en bracht drie verse krachten in, zodat onze jongens het onverwachts toch nog erg lastig kregen. De 1-3 viel, vervolgens de 2-3 en zo werd het toch nog bibberen, zeker toen zich in de absolute slotfase nog een unieke kans op de gelijkmaker aandiende - het laatste woord was echter voor onze immer secure doelman Danny Wintjens, die met een puike redding drie verdiende punten in het Bocholter mandje legde.

Ons eerste elftal klimt in de rangschikking richting top van het klassement. Zaterdag (20u) wacht ons bovendien de eerste van drie Limburgse derby's aan de Damburg, dan komt Thes Sport op bezoek: een krakertje, als u het ons vraagt...