Spomo - kbvv 1-1

Heel soms kan voetbal ook gewoon correct en rechtvaardig zijn. Spouwen-Mopertingen en Bocholt VV maakten er gisteravond een leuke wedstrijd van, scoorden beiden één keer en daar viel weinig aan toe te voegen.

De hele wedstrijd verdiende het predikaat 'evenwichtig'. Nu eens kwam de thuisploeg even prikken, dan weer KBVV. Na een twintigtal minuten schudde Dimitri Vanhaen de boel wakker met een heerlijk mooi schot vanop afstand (0-1) en dat was meteen het grootste wapenfeit tot de rust.

Na de pauze werd het allemaal wat intenser en Seppe Janssen kreeg een uitgelezen kans op 0-2, doch miste jammerlijk. Voor de thuisploeg hét signaal om het gaspedaal in te drukken, en de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten, na matig verdedigend werk en een puik schot: 1-1. De wedstrijd bleef leuk om volgen, met nog enkele kansen voor Spouwen-Mopertingen en een fase in onze rechthoek die misschien wel een geurtje had, maar wie maalde er uiteindelijk om, op een stille vrijdagavond in het winderige Mopertingen...

Mooi resultaat bij de derde in de stand!