verlies in duffel

Het zou een lastige verplaatsing worden, daar in het verre Duffel, en zo is gebleken. We kwamen op voorsprong maar legden toch de duimen.

Onze jongens zaten meteen op rozen toen Ben Didden de 0-1 meteen in het wedstrijdbegin al tegen de netten knalde. Dit komt goed, denk je dan, temeer omdat we qua balbezit de overhand hadden.

Wie kan echter de manier verklaren waarop we in enkele minuten een voorsprong als sneeuw voor de zon zagen wegsmelten en in plaats van naar een riante 0-1 plots naar een kwalijke 2-1 zaten te kijken? Het eerste tegendoelpunt was te wijten aan laks verdedigen en het tweede... Ja, weer eenzelfde vrije trap als op Spouwen-Mopertingen. Je kan het voor een stuk ook wel pech noemen.

In de tweede helft kabbelden de zaken verder. We zagen nog wel enkele kansen aan Bocholter kant, maar eerlijk is eerlijk: ook Duffel kreeg nog enkele prima mogelijkheden. Er veranderde niets meer.

3 op 9, het is geen rapport om de borst te doen opzwellen van trots. Ook geen reden tot paniek. De bekercampagne was erg goed, de start in de competitie wat minder, laten we deze groep met z'n allen nog krediet geven.

Woensdag trekken we naar KV Mechelen, en dat is hoe dan ook een opwindend vooruitzicht. Iets om trots op te zijn, sowieso. U zal ons vooralsnog niet op negativiteit betrappen!

PS De supportersbussen naar Mechelen vertrekken aan supporterslokaal Parochiehuis, afspraak aldaar om 17u!