voorbeschouwing bocholt vv - fc duffel

Negentig minuten nog, en dan valt definitief het doek over het voetbalseizoen 2016-2017 in de Tweede Amateurklasse. Een seizoen waarvoor we door verschillende volgers van het voetbal op ons niveau werden getipt als titelkandidaat nummer één, maar dat we - jammer genoeg - op een stille en anonieme manier afsluiten.

Wat onze jongens de laatste weken hebben gepresteerd, kan - zeker wat betreft de resultaten - niet anders dan ondermaats worden genoemd. 2 op 18, het mag duidelijk zijn dat we snakken naar het seizoenseinde.

Was het dan allemaal zo negatief? Nee hoor, dat zal u ons ook niet horen zeggen. Er was de bekercampagne met als orgelpunt een verplaatsing naar Sporting Charleroi, er is de onmiskenbare progressie die onze youngsters hebben geboekt, en er waren de ijzersterke wedstrijden tegen Oudenaarde, tegen THES, op Rupel-Boom en tegen Berchem Sport.

Zondag spelen we nog een laatste thuiswedstrijd tegen FC Duffel. Aan onze jongens om het seizoen af te sluiten met een mooie prestatie en dito resultaat!

(PS Enrico Pellegriti verlengde deze week zijn contract en blijft ook volgend seizoen bij Bocholt VV)