Voorbeschouwing bocholt vv - grimbergen

Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen en nu al conclusies trekken is dus op zijn minst voorbarig. Nuchtere en objectieve vaststellingen, daar is dan weer niets mis mee, en wat we de voorbije weken hebben vastgesteld, is dat ons eerste elftal - ondanks toch een vijftal nieuwkomers - al prima gerodeerd is. Zo lieten onze jongens vorig weekend KVK Tienen nog kansloos achter, met prima combinatievoetbal en mooie doelpunten. Een compliment toch voor de - ook al nieuwe - T1 Philip Haagdoren en zijn staf.

Nogmaals: het zijn vaststellingen, geen conclusies. De waarheid ligt in voetbal niet verder dan in de laatste wedstrijd, en laat zich nu komende zondag al de volgende aandienen met een thuiswedstrijd tegen Grimbergen, die altijd lastige tegenstander uit Vlaams-Brabant. Goed zijn ze niet gestart: de jongens van coach Van Winckel konden tot dusver nog geen enkel punt rapen.

We doen absoluut niet aan onderschatting - u kent ons, altijd voorzichtig en bedacht - maar zondag moeten we resoluut voor drie punten gaan. We spelen thuis, we zijn ambitieus en de traditionele ploegenvoorstelling zal heel wat jeugdige kijkers rond het veld verzamelen. Laten we er dus vol voor gaan, op zowel als rond het veld, om het bij wijze van afsluiter met een obligaat biermopje te zeggen: laten we de Grimbergen tot de laatste druppel opslobberen!