voorbeschouwing bocholt vv - hoogstraten vv

Zondag staan we voor een thuiswedstrijd, en het is opnieuw een belangrijke. Nu onze jongens na de nederlaag van vorige week in Tessenderlo uitgeteld lijken in de titelstrijd en voluit moeten gaan voor een eindrondeticket, is Hoogstraten een van de taaiste concurrenten. Slagen we er zondag in de Antwerpenaren met lege handen naar huis te sturen, dan slaan we meteen een mooie kloof. 

En waarom ook niet? De wedstrijd tegen THES van vorige week had met wat meeval een volledig ander verloop kunnen hebben, want we zagen - zeker in de eerste helft - een strijdbaar en sterk KBVV. Algemeen stellen we de laatste weken vast dat onze jongens prima voetbal brengen en als we dan terugdenken aan de heenwedstrijd - toen we Hoogstraten geen enkele kans lieten - dan durven we ook zondag weer hopen op een driepunter.

Dat onze tegenstander dit niet zonder slag of stoot zal laten gebeuren, staat natuurlijk ook vast. Na 1 op 6 heeft HVV de punten broodnodig, wil het nog een kans maken op de eindronde. Spanning lijkt dus weer verzekerd, zondag om 15u in het Damburgstadion!