voorbeschouwing bocholt vv - kvk tienen

U zal het nauwelijks kunnen geloven en toch is het waar: naast de bekerfinale tussen Racing Genk en Standard staat er zaterdag nóg een leuke voetbalwedstrijd op het programma. Okee, de datum is eerder ongelukkig te noemen, maar aangezien de wedstrijd Bocholt VV - KVK Tienen al start om 19u30 en u op de TV-schermen in onze kantines de wedstrijd in Brussel perfect kan volgen, lijkt een combinatie van de twee ons ideaal. U bent met andere woorden weer van harte welkom!

Het is natuurlijk ook zo dat onze jongens zoveel mogelijk steun verdienen. Sinds de 5-1 bolwassing bij Hades van begin januari pakten ze 17 op 21, met vorige week nog een knappe 0-2 zege op het terrein van Sporting Hasselt. Week na week maakt ons eerste elftal duidelijk dat het tot de finish wil blijven strijden voor de kampioenstitel, licentie of geen licentie, en laten we als voetballiefhebbers vooral niet vergeten dat de prijzen horen te worden verdeeld óp het terrein, veeleer dan ernaast. Ook zaterdag hopen we zo de drie punten aan de Damburg te houden - waar we overigens nog steeds ongeslagen zijn.

Tegenstander Tienen mag dan in slechte papieren zitten - derde laatste in de stand - het wist vorig weekend wel FC Duffel te verslaan, en dat is altijd een taaie klant. Dat KBVV zaterdag zal aantreden zonder de geschorste verdedigers Dieme, Scheelen, Pellegriti en Goossens maakt er de zaken ook al niet makkelijker op.

Het wordt weer een lastige klus, neemt u het van ons aan. Afspraak in het Damburgstadion!