voorbeschouwing bocholt vv - olympia wijgmaal

Het gebeurt niet elk jaar dat we een reeksgenoot drie keer ontmoeten. Twee wedstrijden in Wijgmaal waren goed voor twee overwinningen, een keer in de beker (de wedstrijd die ons naar KV Mechelen bracht) en een keer in competitie, toen het 1-3 werd. Geen twee zonder drie? Toch maar voorzichtig blijven.

De Brabanders doen het de laatste weken prima en volgen op de vierde plaats in de slipstream van Bocholt VV. Nodeloos te zeggen dat we zondag een pittige partijtje mogen verwachten, maar zijn er andere in onze reeks?

Voor wat onze jongens dit seizoen presteren, vinden we nauwelijks nog superlatieven. De overwinning van vorige week was weer eens dik verdiend en zo blijft het allemaal maar duren. Onze club besloot geen licentie aan te vragen en dat blijft natuurlijk zuur, maar onze jongens laten het niet aan hun hart komen en trekken de lijn gewoon door. Wij hopen dan ook dat iedereen de onveranderde ambitie van onze club blijft zien: zelfs zonder promotiekansen willen we ons zo lang mogelijk in het titeldebat mengen. Al is dat weer zo'n zwaar woord, 'titeldebat'. Laten we maar lekker rustig verder doen.

KBVV - Wijgmaal, weer een leuke affiche op zondagmiddag aan de Damburg. Supporters op post!