voorbeschouwing BOcholt vv - oudenaarde

Zaterdag staan we weer voor een bekerduel, en wat voor een: Harzé bleek een eitje, Waterloo al wat lastiger en Seraing een kleine veldslag. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat het treffen met KSV Oudenaarde niet nog een stukje lastiger zal worden.

KSV Oudenaarde, een brok voetbaltraditie - stamnummer 81 - die al jaren in de nationale voetbalreeksen rondhangt en ook nu ongetwijfeld weer ambitieus aan het seizoen zal beginnen, in de hoogste amateurklasse, jawel, de reeks waar wij niet in zullen aantreden. 

En wat dan nog, horen we de supporter denken, Seraing treedt ook in die reeks aan en die hebben we verslagen! Welnu, neemt u het van ons aan, als we deze tegenstander licht opnemen garanderen we u een nederlaag. Oudenaarde is een ambitieuze club, met als meest bekende namen coach Leleu en spits Van Tornhout, en zal net als KBVV gebrand zijn op een plek in de volgende ronde - inderdaad, de ronde waarin de eersteklassers hun opwachting maken.

Laten we nederig blijven. Zij spelen een reeks hoger. Anderzijds zijn we ook gewoon KBVV en willen we zo graag naar die volgende ronde.

Antwoord op zaterdagavond.