voorbeschouwing bocholt vv - rupel boom

'Iedereen tekent maar bij, hier en daar en daar en hier, maar in Bocholt horen we niks', zei een voorbijganger ons onlangs op straat en raad eens wat we antwoordden? 'Blijf rustig', zeiden we, en meer nog: 'ze weten bij KBVV waar ze mee bezig zijn'.

Want jawel, we kregen net het leuke bericht dat Dimitri Vanhaen zijn contract op KBVV met een jaar heeft verlengd. Het startschot is gegeven, en meteen met een signaal dat kan tellen: een diamantje uit de eigen opleiding dat zijn vertrouwen uitspreekt in onze club, mooi toch?

Een mens zou erbij vergeten dat we zondag een topper spelen in eigen huis. Rupel Boom is een soort van traditieclub die enige ambitie koestert, die net als KBVV aanspraak maakt op de eindronde, en dus willen we zondag orde op zaken stellen: winnen is de boodschap!

Met Jason Adesanya hebben de Steenbakkers er een speler tussen lopen die wellicht het niveau van deze reeks overstijgt, maar misschien hebben wij er zo ook wel een paar. De waarheid zal zoals steeds ook zondag op het veld liggen...

Zondag, 15u: Bocholt VV - Rupel Boom, be there!