voorbeschouwing bocholt vv - sint-lenaarts

Met 12 op 18 hebben onze jongens een aardige reeks neergezet en zondag spelen we thuis tegen de laatste in het klassement, we kunnen dus begrijpen dat onze coach Mirko Licata drie punten verwacht. Met zeven punten hebben de promovendi uit het Antwerpse het tot dusver niet al te best gedaan, maar - om het huizenhoge cliché nog eens uit de garage te rollen - in deze reeks is niemand te onderschatten. Ten andere, een team dat met 3-0 weet te winnen van Spouwen-Mopertingen kan geen slechte tegenstander zijn.

Onze jongens lieten het de laatste weken liggen. Zowel tegen Hasselt als in Tienen leken de drie punten op zak, tot we in de slotminuten dan toch nog de gelijkmaker moesten slikken. Het blijkt dit seizoen o zo moeilijk om een wedstrijd 'dood te doen' en te controleren, erg zuur als we de rekening maken van de op die manier gemiste punten.

Maar goed, zondag een nieuwe kans. Tegenstander Sint-Lenaarts bivakkeert sinds een jaar of tien in de nationale reeksen en hoopt zich dit jaar te handhaven in de Tweede Amateurklasse. Aan onze jongens om de Antwerpenaren met lege handen naar huis te sturen!