voorbeschouwing bocholt vv - wijgmaal

Voetbal in de nationale reeksen anno 2017, we kunnen het jammer vinden, maar het extrasportieve speelt de laatste jaren steeds een grote rol. Wie krijgt een licentie en wie niet? De onze is aangevraagd, het is nu afwachten wat de Voetbalbond beslist.

Laten we dit even terzijde laten. Puur sportief maakten onze jongens vorige week op Hades - verrassend genoeg, ondanks een vroege voorsprong op bezoek bij een staartploeg - geen te beste beurt. Hades had maar al te goed begrepen dat je Bocholt VV best niet laat voetballen, en alle middelen waren goed om dit te beletten. Toch moeten we ook eerlijk zijn: de einduitslag was verdiend, het was niet enkel de duelkracht, nee de thuisploeg was beter, afgelopen zaterdag.

Zondag dan, KBVV - Wijgmaal aan de Damburg. Een thuiswedstrijd tegen een middenmotor die steeds in de slipstream hangt, maar er moeilijk in slaagt om de aansluiting te vinden met de top van het klassement. Laten we op onze hoede zijn en de Leuvenaren niet onderschatten, laat immers de top van het klassement net dat zijn wat ook wij viseren.

We hebben alles in huis om tot de betere ploegen van de reeks te worden gerekend. Zondag gaan we weer ijskoud voor drie punten!