voorbeschouwing bocholt vv - zwarte leeuw

Na het vrije paasweekend rolt de bal opnieuw in Tweede Amateurklasse B. Vanavond al werken Spouwen-Mopertingen en leider THES de absolute topper van deze speeldag af en weten wij of we zondag dichter bij de nummer een kunnen kruipen. Laten we het immers maar toegeven: indien THES vanavond wint in Mopertingen, zal het erg moeilijk worden om de Looienaars nog van de titel te houden.

Het is natuurlijk al een overwinning op zich dat we deze bewering in april nog mogen formuleren. Wie had zo'n schitterend seizoen tenslotte verwacht? Laten we hopen dat onze jongens zich nog vier wedstrijden kunnen opladen, al twijfelen we daar eigenlijk niet aan, gezien hun recente reeks van 19 op 21.

Onze tegenstander van komende zondag is Zwarte Leeuw uit Rijkevorsel. Een club met een rijk verleden, maar bezig aan een lastig seizoen. De Leeuwen hebben dringend punten nodig om niet in acuut degradatiegevaar te komen en zullen zich in Bocholt ongetwijfeld aandienen met het mes tussen de tanden.

Tot slot nog een leuk detail: tijdens onze vorige thuiswedstrijd tegen KVK Tienen gaf de thermometer -2 graden aan, voor zondag voorspelt het KMI +23 graden. Waar is het beter genieten van de lentezon dan in ons oergezellige Damburgstadion?