voorbeschouwing cappellen - bocholt vv

Wat vliegt de tijd beste mensen. Het lijkt gisteren dat we op een zachte zomernamiddag de competitie aftrapten tegen FC Cappellen, en kijk, nu staat de winter voor de deur, en zondag mogen we alweer op bezoek bij datzelfde Cappellen.

Hebben we de tijd intussen nuttig besteed? Met een mooi bekerparcours, een vierde stek en nog alle kansen in het periodekampioenschap lijkt ons van wel, al blijven we toch een beetje met het gevoel zitten dat het - mits wat meer afwerking, misschien - nog net iets beter had gekund. Laten we dat dan maar tegoed houden voor 2017...

Onze jongens moesten vorige week in Duffel een even harde als onverwachte optater slikken. Er waren natuurlijk verzachtende omstandigheden - een defensie zonder Van den Putte, Spruyt, Wintjens, Pellegriti en Dieme, dat kan tellen - maar de vaststelling blijft dat we de laatste weken wat aan frisheid lijken te hebben ingeboet. De winterstop zal welgekomen zijn. Eerst is er natuurlijk nog die ene, lastige verplaatsing.

Lastig, inderdaad, want al durven we Cappellen een tegenvaller noemen in deze competitie, de Antwerpenaren zijn de laatste weken in opmars en hebben ons sowieso nooit echt gelegen - herinner u de 5-0 van vorig seizoen.

Negentig minuten nog, en dan mag de riem er (even) af. Komop jongens!