voorbeschouwing fc duffel - bocholt vv

Daar staat het weekend weer voor de deur, opnieuw een weekend van hoopvol vooruitkijken, want het dient gezegd: onze jongens hebben tot dusver niet ontgoocheld. Een voorlopige vierde stek, op vijf punten van de leiders, alles blijft speelbaar, het wordt zonder enige twijfel een lange uitputtingsslag. Met nog twee uitwedstrijden voor de winterstop hopen we uiteraard op puntengewin, kwestie van met een gerust gemoed de kerstkalkoen aan te snijden en hoopvol 2017 aan te vatten. 2017, hoe dan ook weer een jaar vol ambitie, dat is nu eenmaal waar we het allemaal voor doen...

Zondag wacht FC Duffel ons op, weer een promovendus, weer een lastige verplaatsing. De club is een leeftijdsgenoot van KBVV, met weliswaar een pak meer jaren in de nationale reeksen op de teller - zij het niet in de laatste decennia. Zulke vergelijkingen zullen zondag hoe dan ook weinig van tel zijn. Het heden is wat telt, zeker in het voetbal, en het heden is op dit moment woelig voor de Antwerpse club, die deze week coach De Peuter doorstuurde. 's Mans opvolger doet een belletje rinkelen: Raoul Peeters heeft zijn strepen verdiend tot op het hoogste niveau. 

We hebben een reputatie op verplaatsing, en hopen die ook zondag weer waar te maken. Vooruitkijken is hopen, de realiteit wacht zondag in Duffel. We gaan ervoor!