voorbeschouwing fc duffel - bocholt vv

Onze tegenstander van dit weekend begon de competitie eigenaardig genoeg met twee verplaatsingen, die één punt opleverden. Er zijn makkelijker manieren om in het strijdperk te treden, maar we kunnen ons wel voorstellen dat de honger naar een overwinning in het kamp van FC Duffel zo erg groot is geworden, zeker in de eerste thuismatch. We zullen ons dus opnieuw mogen verwachten aan een felle tegenstander, maar zoiets zeggen in de Tweede Amateurklasse is in feite hetzelfde als zeggen dat de regen morgen weleens nat zou kunnen zijn: de evidentie zelve dus. 

Want inderdaad, zowel op Spouwen-Mopertingen als thuis tegen Hades weerde de tegenstander zich als een duivel in een wijwatervat, en achteraf bekeken is drie op zes wellicht geen onrechtvaardige puntenoogst. Onze jongens kunnen prima en snel voetbal spelen, missen daarbij soms nog wat efficiëntie, maar hey, als we medio september al geen werkpuntjes meer konden bespeuren, wat voor lol zou er dan nog aan zijn? 

Alle gekheid op een stokje: FC Duffel kunnen we maar beter heel erg serieus nemen. Vorig seizoen kreeg (een gehavend) KBVV er in het Antwerpse zes in de korf, en met o.a. oud-Beerschotters Snoeys en Daal heeft de thuisploeg toch wel wat troeven om uit te spelen. Een lastige, erg lastige verplaatsing!