voorbeschouwing grimbergen - bocholt vv

Net zoals wellicht duizenden voetballiefhebbers vandaag, hebben we zonet nog even de pagina 'Afgelastingen' bekeken op de website van de Voetbalbond. Zowel de wedstrijden van onze (interprovinciale) jeugdteams als die van het eerste elftal gaan tot nader order door, al kan het grillige winterweer er dit weekend snel anders over beslissen.

Hoe dan ook staan onze jongens voor een van de lastigste verplaatsingen van het seizoen. Grimbergen mag dan geen hoogvlieger zijn in het klassement, het is steeds een taaie en goed georganiseerde tegenstander, zeker op het kleine en zware veld van het eigen Prinsenbos. We herinneren ons ook nog maar al te goed hoe de Brabanders in september drie punten wisten te pakken in Bocholt (0-2)...

We zijn dus meer dan verwittigd, al durven we toch hopen op een resultaat voor onze jongens, die dit seizoen een sterke uitreputatie hebben opgebouwd. De wedstrijd van vorige week was niet de meest oogstrelende, maar met geduld en een pak inzet wist KBVV de punten thuis te houden tegen een lastige tegenstander. Waarom zou dat zondag niet opnieuw kunnen?