voorbeschouwing hoogstraten vv - bocholt vv

Na een voetballoos weekend - hebt u ook de leegte gevoeld? - maken onze jongens zich op voor een verplaatsing naar de nummer voorlaatst Hoogstraten VV. Aha, een makkie dus, horen we al iemand roepen, maar waar anders dan in de Tweede Amateurklasse B komt hoogmoed steeds voor de val? We hoeven u nog maar te herinneren aan de heenmatch - toen Elias Ramaekers zorgde voor een bijzonder moeizaam 2-2 gelijkspel - of aan de al even moeizaam gewonnen thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sint-Lenaarts om ons punt aan te tonen: als je in deze reeks denkt dat de trein vertrokken is, kan je er geheid zeker van zijn dat het binnen de kortste keren allemaal weer omslaat.

Wat negatief allemaal zeg, horen we verdorie alweer iemand fluisteren. Toch bedoelen we het heus niet zo. Ons eerste elftal heeft het dit seizoen tot dusver erg behoorlijk gedaan en bekampte in de laatste vijf wedstrijden evenveel toppers. Met winst tegen THES en Duffel, gelijke spelen tegen Spouwen-Mopertingen en Vosselaar en een ongelukkige nederlaag op Hades mogen we stellen dat deze serie het seizoen zo'n beetje samenvat, al hadden we over de spektakelwaarde van al de wedstrijden nooit te mopperen. We geloven er dus wel in voor zaterdag.

Tegenstander Hoogstraten heeft dringend punten nodig. Na al zowat het hele seizoen te hebben gekwakkeld, zijn de Antwerpenaren nu pas echt afgegleden naar de gevarenzone. HVV is op ons niveau echter een habitué en zal zich aan het eind van de rit vast wel weten te redden. 

Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een pittige wedstrijd in het gezellige stadion van Hoogstraten VV. Tot zaterdag!