voorbeschouwing kfc turnhout - bocholt vv

Het is een situatie die we niet meer gewoon zijn. Voor het eerst in jaren bevinden we ons in het pelotonnetje aan de staart van de rangschikking en noem ons verwend, het is op z'n minst weer eens wat nieuws. Niet dat we willen dramatiseren, nee, dat zeker niet: onze A-kern beschikt heus wel over de nodige kwaliteit en met de mentaliteit is - afgaande op de 2-2 van vorig weekend tegen Hoogstraten - absoluut niets mis. Het is een feit dat we nogal wat geblesseerden tellen, jongens die mondjesmaat weer aansluiten, al willen we ons daar nu ook weer niet achter verschuilen. Het moet beter omdat het beter kan, en dus zal het ook beteren, laten we het daar op houden - een redenering blijft tenslotte een redenering.

Onze volgende wedstrijd brengt ons morgenavond naar Turnhout, waar we het lokale KFC in de ogen zullen kijken. De thuisclub - stamnummer 148 - heeft doorheen de jaren een woelige doch rijke geschiedenis opgebouwd en treedt na de kampioenstitel van vorig seizen nu voor het eerst aan in de Tweede Amateurklasse, waar ze voorlopig één puntje meer telt dan Bocholt VV.

Het kan kortom weer alle kanten uit morgen - what's new? - en wij rekenen op onze jongens om de geliefde kleuren met verve te verdedigen in de Antwerpse Kempen. Schouder aan schouder en de borst vooruit!