voorbeschouwing KVK Tienen - bocholt vv

Met een zevende plaats op vijf punten van leider THES houden onze jongens tot dusver alle opties open. De start was moeilijk en nu zijn we sinds vijf wedstrijden ongeslagen, geen onaardige statistiek in deze bijzonder evenwichtige reeks. Tot dusver was er slechts één ander team in geslaagd om vijf wedstrijden na mekaar niet te verliezen: onze volgende tegenstander KVK Tienen. 

Om maar te zeggen dat de Suikerjongens verre van onaardig aan deze competitie zijn begonnen en best wat kwaliteit tussen de lijnen brengen. De eerlijkheid gebiedt ons eraan toe te voegen dat Tienen in de laatste drie wedstrijden nul punten wist te rapen. Maar ook dat ze een maandje geleden titelfavoriet THES klopten. Enerzijds, anderzijds... Toch maar beter niet onderschatten, dat dekselse Tienen.

Over onze jongens even niets dan lof, na een mooie 10 op 12. Al was de wedstrijd tegen Hasselt nu ook weer niet al te fameus. Ook hier dus een enerzijds, anderzijds. Het is in de Tweede Amateurklasse B elke week weer koffiedik kijken.

Rustig blijven en afwachten wat onze jongens op zondagnamiddag klaar krijgen, is dus de boodschap. Succes!

PS Zoals de foto verraadt, geven we u graag nog even mee dat de 'Kippendag' van afgelopen woensdag weer eens een geslaagd evenement was, met oneindig veel dank aan alle bereidwillige medewerkers. You are Bocholt VV!