voorbeschouwing Tempo overijse - Bocholt Vv

De wedstrijd van vorige week in Berchem leverde voor onze jongens - ondanks bijwijlen indrukwekkend voetbal - slechts een puntje op, zodat de competitiestart geen onverdeeld goed rapport heeft opgeleverd. Puntengewin in Overijse is op zaterdagavond dus weer meer dan wenselijk, al is dat zoals steeds gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Het blijft een terugkerende vaststelling: met het voetbal - evenals met de instelling van onze jongens - is hoegenaamd niets mis, maar de finishing touch ontbreekt. Toch maken we ons sterk dat zolang het spel goed is, we ons weinig zorgen hoeven te maken. De doelpunten zullen heus wel komen, en daarmee ook de punten.

Tempo Overijse is geen onbekende. Vorig seizoen zorgde de toenmalige nieuwkomer in Derde Nationale al voor stevig weerwerk, zowel in Bocholt als vlak voor Kerstmis in de druivenstreek, en onze jongens moesten twee keer vol aan de bak voor een nipte overwinning. Het huidige seizoen werd door Tempo met 3 op 9 niet al te overtuigend ingezet, maar de 1-8 overwinning van vorig weekend op Zaventem heeft toch indruk gemaakt.

Onderschatting is met andere woorden uit den boze!