voorbeschouwing wijgmaal - bocholt vv

Volgende wedstrijd, het is nu eenmaal onvermijdelijk. No rest for the wicked, we moeten verder, of we - en bij uitbreiding de wereld - er nu klaar voor zijn of niet. 

Onze jongens deden het met 10 op 12 verre van onaardig de laatste weken, en hoewel we niet de club zijn om verstikkende druk te leggen, heeft het deugd gedaan: wat we zagen was tot dusver meer dan okee, maar voetbal is nu eenmaal zo, je kan het kortzichtig noemen, maar de broodnuchtere puntenwinst is wat ons drijft, niet in het minst in het klassement.

Datzelfde klassement leert ons dat onze volgende tegenstander net onder ons staat gerangschikt, en ervan uitgaande dat ook Olympia Wijgmaal de stand nauwlettend in de gaten houdt, zou het best wel eens kunnen dat we zondag een team treffen dat Bocholt VV - de laatste jaren een habitué in de top van Derde Klasse - een flinke pad in de korf wil leggen.

U leest het al: veel zinnigs aangaande de uitkomst hebben we weer eens niet te vertellen - de onvoorspelbaarheid van voetbal, weet u wel - , dus zal de waarheid wel weer tussen de krijtlijnen liggen. Had Wijgmaal geen kunstgras? Antwoord op zondagmiddag...