voorbeschouwing zwarte leeuw - bocholt vv

We schrijven medio november, de temperaturen dalen, het gras schiet niet langer en de velden worden zwaarder. Voor terreinmeester Jean breken stilaan rustiger tijden aan, maar voor onze technische staf en A-kern is het natuurlijk nog een vijftal weken business as usual.

Er is weinig reden tot klagen: ons eerste elftal schopte het in de Beker van België tot een zestiende finale op het terrein van KV Mechelen en bezet momenteel een deftige vijfde plaats in de competitie. We verloren niet meer sinds eind september en kwamen tot dusver slechts in één match niet tot scoren. 

Zaterdag trekken we naar Rijkevorsel, naar Zwarte Leeuw. Een club met een rijk verleden - ooit nog halve finalist in de Beker en deelnemer aan de eindronde in Tweede Nationale - maar nu bivakkerend in de staart van onze reeks. Een makkie? Nee, dat wordt het zeker niet. De Leeuwen strijden voor elk punt en laten we eerlijk zijn, wat onze jongens vorige week tegen hekkensluiter Sint-Lenaarts lieten zien was niet van die aard om de horlepiep te beginnen dansen, ondanks de 2-1 overwinning.

Het wordt lastig, erg lastig. Aan onze jongens om te tonen dat ze ook deze zware verplaatsing tot een goed einde kunnen brengen!