we zijn er weer bij!

Het bekeravontuur blijft duren, ook na de moeilijke verplaatsing bij reeksgenoot Olympia Wijgmaal. Onze jongens speelden een goede wedstrijd en hadden het geluk aan hun kant, zodat er morgen omstreeks 13u30 voor het derde jaar op rij een kaartje 'Bocholt VV' in de urne zal zitten bij de loting van de Beker van België. Het staat vast dat we zo opnieuw naar een eersteklasser trekken, u mag nu al dromen van de mogelijke tegenstander.

De eerste helft in Wijgmaal ging gelijk op, met kansjes aan beide kanten, maar ook twee goede doelmannen. De beste kans was voor KBVV, maar Lance Voorjans bleek té verrast om een uitstekende mogelijkheid af te ronden. 0-0 bij de rust.

Na de pauze trokken onze jongens ten aanval, al liet ook de thuisploeg zich niet onbetuigd. Toen Voorjans een vrije trap mocht nemen (na een fout op de sterk ingevallen Issam Al Kamouchi), stond het vizier net niet scherp genoeg en trof hij het doelkader. Dame Fortuna koos in die fase echter nadrukkelijk de Bocholter kant en via de rug van verdediger Rocky Peeters belandde de bal toch in doel: 0-1, we zaten op rozen. 

Onze jongens controleerden en trokken hun voorsprong over de streep, hetgeen begrijpelijkerwijs leidde tot dolle taferelen. Bocholt VV is er weer bij en schreef zo vanmiddag in Wijgmaal weer een mooi hoofdstuk in haar zo al rijkgevulde Bekergeschiedenis.

Groot applaus voor onze jongens, en nu maar afwachten wat we morgen voorgeschoteld krijgen!

(met dank aan Carlo Diris voor de foto's)