Onze jongens leden een pijnlijke nederlaag op het veld van Derde Amateurclub FC Ganshoren. Met 5-1 op het scorebord (doelpunt Wouter Scheelen) en het schaamrood op de wangen moest al wat wit en zwart was gisteren rond de klok van zes afdruipen, goed beseffend dat dit een flinke valse noot was om het seizoen mee te beginnen. Het bekerverhaal is zo meteen ten einde en de focus kan nu volledig naar de competitie – zoals dat dan heet – maar wat geeft het een leeg gevoel: geen spannende bekerwedstrijden in augustus, we zullen het missen.

Toch ook een positiever nieuwtje: onze traditioneel sterk bezette jeugdtornooien van afgelopen weekend werden gewonnen door STVV (Wisseltrofee Kurt Vangompel) en KAS Eupen (Jacky Peeterscup). Proficiat en félicitations/Glückwunsch!

Andere berichten

Nieuws
EERSTE UITDAGING
Nieuws
EXTRA OEFENWEDSTRIJD

Reageer op dit bericht