Een punt in Hoogstraten…

… is geen slecht resultaat. Zeker niet na een 2-0 achterstand. Onze jongens toonden vanavond de wisselvallige gedaante die ze op verplaatsing dit jaar aannemen, en beloonden zichzelf na negentig minuten met een punt.

Wat is dat toch met die verplaatsingen? Steeds weer lezen we in de krant dat een vroege achterstand vermeden dient te worden, en steeds opnieuw is net dat wat er gebeurt. Niet dat Hoogstraten zoveel beter was, maar de thuisploeg stond na dik een halfuur met een fraaie 2-0 voorsprong te blinken. Tussendoor had ook KBVV kansen, maar helaas. Een geluk dat Carlo Palmans nog voor de rust de aansluitingstreffer kon binnenknikken (2-1), zodat alles mogelijk bleef.

Na de rust zagen we Bocholt VV verwoed op zoek gaan naar de gelijkmaker, en toen Christophe Bertjens de 2-2 aantekende, dachten we ‘erop en erover’. Helaas, onze jongens konden de druk niet aanhouden, en met nog een bal op de paal vanwege de thuisploeg waren we aan het eind niet ontevreden met een punt.

Is dit een goede uitslag? Welja. Werkelijk iedere wedstrijd is in onze reeks een gevecht van begin tot einde. Wat er morgen op de andere velden ook gebeurt, we gaan de feestdagen in met een positief gevoel. Aan onze jongens om ons in 2020 te doen dromen van meer.

Fijne feesten aan alle mensen van goede wil!