Einde van het bekerverhaal

In een flinke pot voetbal is ons eerste elftal er niet in geslaagd de vierde ronde van de Beker van België te halen. Tegenstander SV Oudenaarde toonde zich gisteravond het meest matuur en kwam eigenlijk nooit echt in de problemen.

KBVV moest enkele pionnen missen en zo kwam enigszins verrassend de jonge Anton Butakov aan de aftrap. Niet evident om zo te debuteren natuurlijk, en hoewel de tegenstander hem nadrukkelijk op de proef stelde, dient het gezegd dat Anton prima zijn streng wist te trekken. Oudenaarde begon sterk en klom kort voor de rust op voorsprong (0-1). In de tweede helft herstelden onze jongens het evenwicht, maar de bezoekers echt onder druk zetten zat er nooit echt in. Een doelpunt van Regales werd nog afgekeurd wegens buitenspel.

De Beker van België zullen we ook dit seizoen niet winnen, wat ons rest is het sterke Oudenaarde succes wensen met het vervolg van hun traject. Wij concentreren ons vanaf nu op de competitie. Afspraak op 4 september!