Gewonnen in Lille!

Mooie accommodatie daar in Lille, maar onze jongens toonden zich vanavond genadeloos. KBVV hield de teugels strak in handen, sloeg toe op het gepaste moment en bracht de overwinning mee naar Bocholt.

De wedstrijd was er een zonder veel verhaal. Onze jongens zetten een strakke organisatie neer – wat een verdediging – en werden gedurende de eerste helft steeds dreigender. Toen Yannick Vandersmissen uithaalde, was de 0-1 een feit.

In de tweede helft was het Jordy Mathei die de voorsprong uitdiepte. Onze jongens waren heer en meester, maar toen thuisploeg Lille op penalty de 1-2 scoorde, kregen we het nog even benauwd. Geen zorgen: we trokken zonder veel zorgen de zege over de streep.

Weer gewonnen, en dat met de derby tegen Hasselt in het vooruitzicht. We doen het goed!