Duffel – KBVV 2-2

Meer dan ooit is dit seizoen er een van twee gezichten. Thuis spelen onze jongens vaak overdonderend sterk, terwijl op verplaatsing de motor nog wel eens wil sputteren. Ook vanmiddag zijn we er in Duffel niet in geslaagd om de volle buit te pakken, sterker nog, na negentig minuten overheerste het gevoel dat een punt niet eens zo’n slecht resultaat was.

De wedstrijd was nauwelijks een achttal minuten ver toen Duffel op voorsprong kwam (1-0). KBVV was na de sterke prestatie tegen Cappellen vanmiddag onherkenbaar en de rest van de eerste helft was het aanzien nauwelijks waard.

Na de rust was het onze topschutter Christophe Bertjens die orde op zaken stelde (1-1), maar helaas, al even snel stonden we weer op achterstand na een penalty wegens handspel (2-1). De partij kabbelde verder en ook wij kregen een penalty, die door prijsschutter Bertjens werd omgezet: 2-2. Nadien kreeg Duffel nog kansen om een derde keer op voorsprong te klimmen, maar net zo goed hadden we nog kunnen winnen. Het bleef 2-2.

Nee, het was niet top vanmiddag. De leidersplaats zijn we zo weer kwijt en dus rekenen we komende zaterdag tegen ASV Geel opnieuw op een overtuigend Bocholt VV om de halve misstap recht te zetten.

Bocholt VV – ASV Geel, dat belooft een warme voetbalavond te worden. U komt toch ook?