Roemloos ten onder

Het is nooit verstandig om de eerste emoties de vrije loop te laten en dus zullen we u die van gisteravond onthouden, er lezen tenslotte kinderen mee. De wedstrijd tegen Tongeren was niet goed en met drie op negen mogen we stellen dat we onze start hebben gemist. Laten we de zaken echter positief bekijken: ook vier jaar geleden startten we met eenzelfde magere buit, maar eindigden we de competitie finaal nog op de tweede plaats.

Veel valt er overigens niet te vertellen over de wedstrijd Bocholt VV – Tongeren. De eerste helft was een slaapverwekkend vertoon met twee teams die vooral bang leken te zijn om te verliezen. Tongeren kreeg een paar halve kansen en aan Bocholter zijde noteerden we een schot van Azevedo. Na de rust was er weinig verbetering, tot Tongeren zowat de enige volwaardige aanval van de wedstrijd in mekaar knutselde en op voorsprong klom (0-1). Nog werden onze jongens niet wakker, ondanks enkele wissels, het was integendeel Tongeren dat de voorsprong wist te verdubbelen (0-2). KBVV wilde nog wel – er werd nog een bal van de lijn gekeerd – maar de onmacht was schrijnend en dus veranderde er niets meer.

Op naar volgende week dan maar, beter doen in Londerzeel is nu de – moeilijke – opdracht!