Andy Peeters.

De eerste inkomende transfer voor het komende seizoen is meteen een bijzonder opmerkelijke. Na een jaar bij Bree-Beek in eerste provinciale heeft Andy Peeters (27) besloten terug te keren naar moederclub Bocholt VV. Met meer dan 200 wedstrijden in ons eerste elftal op de teller heeft hij bakken ervaring op het nationale niveau en we zijn er dan ook van overtuigd dat Andy ons nog heel wat bij zal kunnen brengen, niet in het minst de vista en finesse die we van hem nog maar al te goed kennen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon blij dat een Bocholter jeugdproduct volgend seizoen terug in zwart en wit wil spelen. Welkom terug, Andy!

Het is de tijd van het jaar: stilaan beginnen de zaken te bewegen qua inkomende en uitgaande transfers. Nieuwe namen voor 2019-2020 zijn voorlopig oud-Bocholtenaren Andy Peeters en Devon Maes, die overkomen van respectievelijk Bree-Beek en Lierse-Kempenzonen, en Ricardo Kessels, topschutter van FC Hamont ’99. Aan uitgaande zijde noteren we Seppe Janssen (Bree-Beek), Dion Watson (Wellen) en Gillian Vaesen (Hades). Hebben bijgetekend: Danton Maes, Dimitri Vanhaen, Johan Ella Ella, Kevin Geebelen en Elias Ramaekers. Last but not least: volgend seizoen starten we met een nieuwe coach, Patrick Witters.

 

Kristof Bloemen, momenteel spelend aan een sterk seizoen bij RC Hades, keert terug naar onze club Bocholt VV. 
Hij was reeds eerder een speler in onze club maar keert na enkele jaren bij Hades terug naar de club uit zijn eigen dorp 👍
Welkom bij Bocholt VV Kristof.

Ook onze sterke linksachter Kevin Dieme  heeft zijn contract met een jaar verlengd .👍

Dylan Put vertrekt naar Esperanza Pelt.