Transfers

Update 05/05/2021

Het verheugt ons dan ook u alvast te kunnen meegeven dat volgende spelers ook in 2021-2022 aan de Damburg zullen rondlopen: Stijn Wertelaers (voor 2 jaar), Robbe Pinxten, Ruben Janssen, Wouter Scheelen, Ruben Scheelen, Trésor Shema, Daniele Zotti, Christophe Bertjens, Andy Peeters, Ian Opdenakker, Kevin Dieme, Romero Regales en Bram Vanheukelom.

Van Esperanza Pelt komt de beloftevolle middenvelder Rune Doms (19 jaar). Rune staat al enkele jaren op de radar van onze club en we zijn verheugd om dit jeugdig talent  bij onze club te verwelkomen. Veel succes Rune.

Van KVC Westerlo werd de beloftevolle verdediger  Zenn Ulenaers aangetrokken. De  19-jarige verdediger speelde in zijn jeugdopleiding voor KRC Genk en Lommel SK en komt nu over van KVC Westerlo waar hij de laatste 4 jaar actief was. Welkom in onze club Zenn.

Alessio Allegria tekent voor 3 jaar bij Bocholt VV.
Deze Belgisch-Italiaans voetballer kennen we vooral van zijn periode (2019) bij Patro Eisden Maasmechelen, waar hij een koningskoppel vormde met Mombongo, en toen derde werd in de topschutterstand met 21 doelpunten. Alessio heeft een voetbalverleden bij Verbroedering Geel, Seraing, Patro, Thes Sport en Lierse Kempenzonen.

Siebe Paesen tekent een contract voor 2 seizoenen bij Bocholt VV !
Siebe is een 20-jarige flankaanvaller die zijn opleiding bij KRC Genk genoot en in 2019 naar Lommel SK vertrok. Vorig seizoen maakte hij de overstap naar Patro Eisden Maasmechelen. Hij is een speler met enorme kwaliteiten en is heel vastberaden om naar Bocholt VV te komen en zo hebben we het graag. Welkom in Bocholt Siebe.
Ook 4  jongeren worden overgeheveld naar de A-kern : Jasper Vandersanden (16), Jobbe Dirkx (17), Anton Butakov (17) en Gianni Sblendorio (17)

Ook de technische staf blijft KBVV trouw: T1 Rocky Peeters, T2 Ronny Schuermans  en  kiné  Bèr Hertogs.

Uitgaande transfers :

Kevin Geebelen verlaat de club en trekt naar Esperanza Pelt.

Dean Boiten keert terug naar Spouwen Mopertingen of SV Belisia.

Ben Didden trekt naar 2 de provincialer Eendracht Louwel.

Ricardo Leao Kessels verlaat de club na 2 jaar en trekt naar de buren van Heur-Tongeren.

Dylan Goulding