11/04/2020: Transfer update : ✍🏼
RUBEN JANSSEN NAAR BOCHOLT VV ! 👍

U had vast al meegekregen dat we ook volgend seizoen op heel wat van onze huidige spelers zullen kunnen rekenen. Na het vertrek van Niek van den Putte, Dimitri Vanhaen en Carlo Palmans was het echter ook duidelijk dat we in verdedigend opzicht wel iets nodig zouden hebben. Onze TD Rony Vangompel toverde hiervoor een verrassende naam uit zijn hoed: Ruben Janssen, centrale verdediger en aanvoerder van Koninklijke Sporting Hasselt, zal volgend seizoen uitkomen voor Bocholt VV. Voor zijn periode in Hasselt was Ruben o.a. bij Patro Eisden al een gewaardeerde kracht en we zijn ervan overtuigd dat hij ook in Bocholt voor een flinke meerwaarde zal zorgen.

Rubens komst is hoe dan ook een signaal dat de ambitie van onze club ook in deze stille coronadagen overeind blijft. Het zal nog wel een tijdje duren, maar stilaan kijken we uit naar het moment dat de bal opnieuw mag rollen.

11/04/2020: Heuglijk nieuws, daar waren we wel aan toe. Andy Peeters en Stijn Wertelaers hebben hun contracten aan de Damburg verlengd en zullen zo ook volgend seizoen in het hen vertrouwde wit-zwart rondlopen. Vertrouwd, jazeker, want beide heren komen – op wat onderbrekingen na – al van kindsbeen af uit voor Bocholt VV en mogen dus echte uithangborden van onze club worden genoemd. Fijn dat we ook in de toekomst op hen zullen kunnen rekenen! Devon Maes (Sporting Hasselt) en Dimitri Vanhaen (Dessel Sport) verlaten de club.

UPDATE Ook Wouter Scheelen, Ruben Scheelen, Ricardo Leao Kessels en Dylan Goulding verlengden intussen hun overeenkomst met Bocholt VV.

16/04/2020De kern van volgend seizoen – hopelijk in post-corona tijdperk – begint stilaan vorm te krijgen: opnieuw hebben twee uitstekende krachten hun woord gegeven aan Bocholt VV. Ben Didden (29), een betrouwbare krijger die voorop gaat in de strijd op moeilijke momenten, en Kevin Geebelen (19), een jongen opgeleid aan de Damburg, die zich in een jaar tijd heeft bewezen als prima linksachter.

 

We zijn oprecht blij dat zo’n kerels blijven kiezen voor Bocholt VV. Het sterkt ons in het geloof dat we ook volgend seizoen ons woordje zullen meespreken in de Tweede Amateurklasse.

 29/04/2020: Ook Pieter Nys heeft zijn contract in Bocholt VV met een jaar verlengd! 👍

Hij kwam in de winterperiode over van MVV om onze ploeg te versterken en blijft dus nog een jaartje langer op de Damburg.

30/04/2020: DEAN BOITEN NAAR BOCHOLT VV !

Onze tweede inkomende transfer is een feit. Dean is een 24 -jarige centrumspits die overkomt van Spouwen – Mopertingen. Hij heeft in 2015 al eens voor onze club gespeeld en komt na wat omzwervingen (o.a. Dessel Sport, Patro Eisden, Sporting Hasselt) dus terug naar onze club.

 02/05/2020Bram Vanheukelom naar Bocholt VV!

Bram komt over van de U19 beloften van Lommel SK. Leuk detail: deze jonge verdediger heeft een groot deel van zijn opleiding bij Bocholt VV gekregen en keert dus nu terug naar onze club. Een speler met een goede mentaliteit, veel succes Bram 👍

Er is ook nieuws van een uitgaande transfer: Bocholtenaar Kristof Bloemen gaat naar het ambitieuze Bilzen – Waltwilder, veel succes Kristof.

12/05/2020: De A-kern voor volgend seizoen krijgt meer en meer vorm, ook in het aanvallende compartiment: het verheugt ons dan ook u te kunnen melden dat Christophe Bertjens (27) zijn woord heeft gegeven voor een contractverlenging van maar liefst drie seizoenen bij Bocholt VV.
Een toevallige passant kunnen we Christophe al lang niet meer noemen. Met 63 (!) treffers in 84 wedstrijden bij KBVV mag het duidelijk zijn dat het Damburgstadion hem bijzonder goed ligt, niet alleen op het terrein, zeker ook ernaast, waar we Christophe kennen als een fijne en joviale kerel. Zo hebben we ze graag!