Verdiende eerste overwinning!

We stonden voor een ‘Engelse week’ en blikken op zondagavond met voldoening terug. Na de sterke bekerwedstrijd tegen Deinze was het afwachten of onze jongens voldoende gerecupereerd zouden zijn maar jawel hoor, ook vandaag in Pepingen waren ze op de afspraak.

1 op 9 in de eerste drie wedstrijden, het is niet dat we door twijfel werden bevangen, maar iedereen kent de ijzeren wetten in voetbal, en dus kon er vanmiddag maar beter worden gewonnen. KBVV dicteerde de wet in de eerste helft en creëerde enkele fraaie kansen, maar onder andere de doelpaal stond in de weg. Ook thuisploeg Pepingen-Halle kreeg een prima mogelijkheid om te scoren, maar aan de rust stond het nog 0-0.

De tweede helft bracht weinig verandering, in die zin dat Bocholt VV de betere ploeg bleef. Iets na het uur resulteerde het overwicht eindelijk in een doelpunt: prima binnengekopt door Arne Bussels. Onze jongens behielden de controle en al werd de spanning nog enigszins opgedreven naar het einde toe, de 0-2 via Romero Regales kon niemand onverdiend noemen. Boeken dicht en drie punten mee naar Bocholt!

Een flinke opsteker zeggen we dan, en als je de resultaten van onze damesploegen (winst tegen STVV en THES) en dat van ons B-elftal (gelijk bij Excelsior Hamont) erbij neemt, kunnen we niet anders dan fier zijn op onze mooie club. Goed gedaan iedereen!