Winst in Tongeren!

Wie vanavond omstreeks tien uur van mening was dat er een onterechte uitslag op het scorebord stond, moest wel een erg fanatieke supporter van SK Tongeren zijn. Het duurde weliswaar tot de slotfase vooraleer onze jongens hun overwicht in cijfers konden omzetten, maar dat kon de pret allerminst drukken.

Prima voetbalweertje vanavond, en ook de wedstrijd was aangenaam om volgen. In de eerste helft gingen beide teams hun kans, maar nadat KBVV o.m. een bal op de paal mikte en alleen voor de Tongerse doelman niet wist te scoren, lukte het uitgerekend Ricardo Kessels (ex-Bocholt) wel om de 1-0 aan te tekenen. Dat was meteen ook de ruststand.

Na de pauze was er geen houden meer aan. Onze jongens brachten bij momenten puik voetbal en domineerden nu de partij. Werd de stilaan oververdiende gelijkmaker aanvankelijk nog afgekeurd voor buitenspel, dan was het Wouter Scheelen die in minuut 83 zijn team verloste (1-1). En het werd nog mooier in minuut 88, toen Romero Regales onverhoopt nog voor 1-2 zorgde! Een pakkend slot van een prima wedstrijd.

Met nog twee wedstrijden te gaan liggen we nog steeds op vinkenslag om alsnog een plaatsje in de eindronde te bemachtigen. Afwachten wat de concurrentie morgen doet, en dan volgende week in Aalst op zoek naar een stunt. Goed gedaan Bocholt VV!

Ons B elftal is ook nog volop in de running voor de titel en speelt zondagmiddag om 15 u in Lommel Kolonie, be there !Fijne Pasen