Winst tegen Vosselaar!

Vosselaar is een fysiek sterke tegenstander waar we in het verleden steevast heel wat moeite mee hadden. In de eerste helft leek het vandaag opnieuw die kant op te gaan, met een op en neer golvend spelbeeld en aanvankelijk maar weinig doelgevaar, tot Irvingly Van Eijma dan toch de ban wist te breken. Na 45 minuten stond het zo 1-0.

Net als tegen Diegem twee weken geleden schrokken we ons na de rust een hoedje toen al snel een penalty werd gefloten voor de bezoekers. En gelukkig maar, net als toen werd ook deze elfmeter niet benut. Voor onze jongens meteen het sein om een tandje bij te steken, en in een sterke tweede helft werd het taaie Vosselaar helemaal aan de kant geschoven. Niek van de Putte tekende voor twee treffers en is zo warempel topschutter van zijn team.

3-0 tegen Vosselaar, een sterke uitslag die ons (mee) aan de kop van de rangschikking brengt. Prima gedaan!