ZES OP ZES!

Onze jongens zijn het nieuwe seizoen voortvarend gestart. De wedstrijd tegen Sint-Niklaas was niet van dezelfde kwaliteit als die tegen Berchem, maar na negentig minuten waren de punten toch weer binnen en dat was allesbehalve onverdiend.

De eerste helft was een rommelige bedoening: zwakke passing en dus veel balverlies en dit aan beide kanten. De bezoekers kregen aanvankelijk nog enkele mogelijkheden, maar het was Ben Didden die de score opende na een slecht weggewerkte hoekschop (1-0). Christophe Bertjens zag een knap schot gered door de doelman, en ook Stijn Wertelaers toonde zich bijzonder alert op een bezoekende kopbal.

Na de rust was er enige beterschap in het spel. KBVV probeerde de forcing te voeren en kansen te creëren. Toen Christophe Bertjens z’n vierde van het prille seizoen tegen de netten prikte (2-0), waanden we ons zegezeker, maar een strafschop in het voordeel van Sint-Niklaas (2-1) bracht al snel de spanning terug in de partij. De overwinning kwam echter nooit echt nog in gevaar, zodat jong en oud – er was gisteren ook de jaarlijkse ploegenvoorstelling – de Bocholter overwinning uitbundig konden vieren.

Volgende week trekken we als fiere leider naar Hades!